Sejuk™ | PENJAGAAN KULIT KEPALA NO.1 MUSLIMAH DI MALAYSIA DAH MENDARAT. 

✔NO MORE TUDUNG TROUBLES,
✔NO MORE SCALP PROBLEMS

Kepakaran team SL adalah untuk memudahkan wanita berhijab! Tapi for 2022, we want to take No More Tudung Troubles™ to the next level with Sejuk™! Sejuk™ Scalpcare by SL dicipta untuk merawat kulit kepala and to provide Instant Cooling & Relief kepada si pemakai!

ADAKAH ANDA MENGALAMI STRUGGLE DI BAWAH NI?

✘ Rasa Gatal, Kulit Kemerahan, hingga Kulit Mengelupas memang menjadi-jadi! Gatal Merenyam ni adalah Level Kegatalan Mahaguru ya! Lagi-lagi kalau dah start ada sisik tebal! Serpihan sisik di kulit kepala ni lah yang jadi dandruff! Kalau dibiarkan lama-lama memang boleh menjadi penyakit kulit yang serius!

✘ Jangan sampai orang sekeliling kita tak selesa dengan bau yang kita hasilkan dek kerana Kulit Kepala kita tak sihat! Kulit kepala korang menghasilkan minyak dalam jumlah tertentu agar tetap lembab. But guys, minyak yang berlebihan pun boleh menyebabkan macam-macam masalah. Tu yang start kulit kepala dan rambut berbau kepam, atau paling stress BERBUAH.

SEJUK™ SCALPCARE DIKUASAI 4 POWERFUL INGREDIENT YANG DIIMPORT UNTUK MEMBANTU MENYEJUKKAN, MELEGAKAN, DAN MERAWAT DARI AKAR.

APA KATA PENGGUNA SEJUK™?

Asma Fatihani

Suri Rumah

Betul-betul puas hati! Baru 4 hari guna, gatal-gatal dah takda. Kelemumur pun berkurang dan bau kurang senang dari kelemumur pun hilang. Tak sabar nak pakai consistently nak tengok rambut gugur makin kurang tak. Thank you Sejuk!

Nana Shazana

Guru

Kebetulan kepala memang tengah gatal sebab saya ada Psiroasis. Ya Allah, nikmat tak terkataaa. Rasa lega yang amat, gatal hilang dan rasa sejuk nyaman tu lama ya. Dah lah rambut jadi wangi lepastu! Happy sangat!

Nur Hamiza

Peniaga Online

Selepas melahirkan anak kedua, saya mengalami rambut gugur yang teruk. Macam-macam shampoo dan treatment yang saya buat tapi takda hasil. Lepas kawan kenalkan dengan Sejuk Tonic ni, saya pakai 2 kali sehari selama seminggu dan perasan yang rambut gugur dekat bantal dan lantai berkurang dengan ketara! Dah lah ada effect sejuk yang melegakan kepala, best sangat!

Fiza Rahim

Pemilik Kedai Makan

Pergh, lepas balik kerja bukak je tudung bau wangi macam baru keluar saloon! Padahal memang seharian bertudung di tempat kerja. Satu lagi, memang rambut makin kurang gugur dan ada anak rambut baru. Memang dah janji dengan diri nak pakai secara konsisten!

Miru Abd Latif

Eksekutif Pemasaran

Sebelum saya keringkan rambut, saya pakai dulu sejuk di kepala. MashaAllah, semerbak bau satu bilik bila hair dry rambut tu! Pertama kali pakai tonic yang mewangikan rambut. Rasa segar dan sejuk atas kepala tu jangan cakap lah, memang best. Alhamdullilah sangat sebab serasi dengan produk Sejuk ni, memang akan continue pakai.

Siti Rohazar Ali

Ahli Perniagaan

Dah bermacam-macam tonik rambut saya guna, tapi saya bagi Sejuk ni 10 star! Sekali je spray terus naik wangi dan kepala rasa sejuk dan segar dalam jangka masa yang agak lama! Rambut saya sampai ke paras pinggang jadi lembut bila di sikat dengan jari je!

Sejuk™ Scalpcare hanya boleh didapati melalui Stokis & Agent yang SAH sahaja!